Iloista joulun aikaa kaikille!

Minusta kun ei ole kortin lähettäjäksi ollut enää vuosiin ;) Kannatan ilmeisesti omalta osaltani työtä ilmastonmuutosta vastaan ja jätän paperin käytön tässä kohtaa väliin.

Kaivelin arkistoja jouluista kuvaa etsiessäni, ja tällainen löytyi. Kuva  on joulun tiimoilta viiden vuoden takaa. Ajalta, jolloin Geysir oli juuri tullut minulle. Jo silloin Ukolla oli perusilme, kun kamera häntä lähestyi. :) Korvat luimussa. Minä näytän nuorelta (!) ja ilmeisesti punatukkaiselta.

2169419.jpg

Kuva on itseasiassa aika ajankohtainen, sillä muutaman päivän ajan olen miettinyt, miltä tuolla hetkellä tuntui. Nyt, uusimman hevoseni kanssa on ensimmäistä kertaa sama fiilis, kuin silloin Geysirin kanssa uuden ystävyyden alussa. Josko tästä uusimmasta tulisi yhtä mahtava persoona, kuin Ukko oli. Parin hepan kanssa on ollut vähän huonoa tuuria, joskin Glóasta alkuvaikeuksien jälkeen kehkeytyi mitä mainioin ratsu! Örnistä ei voi vielä sanoa, sen näkee, kunhan se tulee Suomeen ja koulutus aloitetaan. :)

Voi, sitten löysin vielä tällaisen kuvan! Siinä ollaan minä ja Geysir sekä Kuvansista Kirsi ja Pandra jouluaaton ratsastuksella vuonna 2004. Meillä oli tapana käydä aina jouluratsastuksella tonttuvaatteet päällä Kuvansin kylällä. Ikkunoissa oli innokkaita lapsia ja jokunen tuli ulos asti.

"Äiti, kato! Täällä on tonttuja!"

2169515.jpg