Juu, että on ihanaa olla kipeänä.

Olettekos nähnyt elävää elefanttia? ;) (Inside ajalta nakki ja kivi, osoitettu Ippelle ja Nu:lle, siis Tarulle ja Jutalle).

Mietin tuossa pitkin viikkoa, että sitä ja tätä pitäisi kirjoittaa, mutta nyt sitten ei meinaa millään tulla mieleen.

Musiikkiasioista pitkästä aikaa sen verran, että kuuntelin tässä joku männä hetki (yllättäen) Radio Rockilta The Night of the Vampiresia ja ah-niin-ihanalla Jussilla oli vieraanaan melkein-yhtä-ihana Michael Monroe. Olin ihan fiiliksissä! Siihen asti, kun tajusin, etten ymmärtänyt Miken suomesta yhtään mitään. Olisi puhunut edes englantia, niin olisin tajunnut, mitä se sanoo! Hyviä suomalaisia meillä täällä Suomessa.

Muuten on tullut kuunneltua aika paljon vanhaa 69Eyesiä ja vanhaa Himiä. Muutamat vanhat Amorphiksetkin on pyöräytetty auton soittimessa. Henkalta sai joululahjaksi 69Eyesin Goth and Roll CD-DVD -kokoelman! Ihan super! Henkka se kyllä osaa aina keksiä nuo lahjahommat... :)

Nyt soi You Tubesta Himin versio Depeche Moden Enjoy the Silencesta. On muuten vuodelta 1998! Suorastaan oldie´s.

Mistä johtuu, että ikuisuuksiin ei ole tullut enää yhtään hyvää uutta bändiä? Kaikki Voiko se johtua siitä, että olen tullut vanhaksi? Eikä!

---

Heppahommiin:
Aloitettiin Kaisan kanssa vuoden vaihteen tienoilla SIHYn paikalliskerhotuomarikoulutus (yhdyssanahirviö) ja ensimmäinen koulutuskerta on takana. Kevään aikana on muutamia viikonloppuja ja sitten saisi mennä arvostelevan tuomarin mukaan oppitytöksi kisoihin.

Ihan mielenkiinnolla lähdetään seuraaviin koulutuksiin, sillä ensimmäisen anti oli kyllä todella hyvä. Vaikka lipsuttiinkin välillä aiheesta :) Liikaa puheliaita ihmisiä saman katon alla vissiin.