Ja niin alkoi meidän perheen Hallituksen näyttelyura. Lauantaina 25.5. oli Helsingissä Villakoirien erikoisnäyttely ja Halla pärjäsi vallan mainiosti. Pikkupentuluokassahan sitä vielä oltiin, mutta Halla sai kunniapalkinnon ja oli vastakkaisen sukupuolen paras pentu. Kaksi isoa ruusuketta saatiin ja yksi pokaali. Mun heppapalkintoseinä jää nopeasti kakkoseksi Hallan palkintojen rinnalla. Täytynee katsoa niille sopiva paikka. Ai niin, kaikille tiedoksi, että Hallahan on oikealta nimeltään Amazing Art Hopea-Halla.

Näyttelypäivä oli yhtä huisketta. Perjantai-ilta trimmattiin Halla kummitäti-Elinan luona Jyväskylässä puoleen yöhön saakka ja aamulla lähdettiin ajelemaan Helsinkiin viiden aikoihin. Enpä ole muuten ikinä nähnyt niin montaa villakoiraa yhdessä paikassa, en edes sängyn alla. :)

Hienoja koiria oli paljon ja me oltiin heti niin proporukassa, että huh. Elinan koirathan on kennelistä nimeltä Mermix, ja kennelinomistaja Mervi oli myös näyttelyssä omien koiriensa kanssa. Oltiin sitten Mervin ja Elinan "jengissä" ja Mervillä oli mukana oma teltta ja pelit ja vehkeet. Naapuriteltassa oli sitten Hallan isän Picasson kasvattaja Lena Ruotsista. Molemmat, sekä Mervi, että Lena tykkäsivät Hallasta ja Lena kehui Hallan ulospäinsuuntautunutta luonnetta. Mukamas isoilla harmailla villiksillä on tapana olla joskus arkoja. Häh?!? Halla on vissiin unohtanut sellaisen luonteenpiirteen sinne Ruotsiin.

Näyttelyssä oli siis sukukokous. Paikalla oli Elinan koirat, siis kaksi Hallan serkkua, Nala ja Vickan. Mervillä oli mukana Hallan kolmas serkku Fernando, joka menestyi loistavasti näyttelyssä. Vielä neljäskin serkku löytyi, siis Sulo. Mervin vanhemmat koirat, siis Zorro ja Hallan täti Fiona olivat myös mukana.

Myös tuomarin kommentit olivat kannustavat. Lopussa luki, että Lupaava Pentu. Elinakin sai tunnustusta, kun tuomari kehui Hallan trimmausta. Kiitokset vielä Elinalle! Myös Merville neuvoista ja "majapaikasta".

Nyt Hallan kanssa aloitetaan näyttelytreeni, että se kulkisi muutenkin kuin pomppimalla ja loikkimalla juoksutuksessa.


Kävin sunnuntaina katsomassa Glóaa Espoossa ja kyllähän tuo vielä muisti, kun vihelsin tarhaan mennessä. :) Oli oikein mukavaa nähdä, että se voi todella hyvin ja ihanaa oli ratsastaa. Töltti meni superhyvin ja se oli henkisesti jo hieman rauhoittunut. Uusi omistaja oli käyttänyt erään ammattilaisen ratsastamassa Glóaa kaksi kertaa ja tämä oli todennut, että onpas hyvin koulutettu ja ratsastettu hevonen. Ei kuulema tarvinnut muuta kuin korkeintaan tölttitreeniä ;)

Nyt ollaan vielä Helsingissä ja shoppailemaan lähdössä. Kuvia laitan näyttelystä ja Glóasta heti, kun saan ne koneelle. Eli ehkä ke-to.

Tänään on sitten vielä special-ilta tulossa... JauJau!

1592576.jpg