Blogihaaste vastaanotettu! Kiitos Jutta!

Jutta siis laittoi minulle haasteen omassa blogissaan, johon btw on linkki jossain tuossa vieressä. ->

Vähänkö haluun tehdä tän!! Paitsi vaan, että biisien ylitarjonta on ongelmallista. Päätin laittaa ne, mitkä tulee ekana mieleen ja mitkä just nyt tuntuu hyvältä. Huomenna voisi sitten olla jo eri asia. Haasteen säännöt:

- Etsi esim. YouTubesta musiikkivideot annettujen kategorioiden biiseihin.
- Linkitä video blogiisi (Embed-kohta) ja kirjoita halutessasi lyhyt perustelu.
- Haasta kolme henkilöä.

1. Tunnelmannostattaja. Biisi, joka saa aina nostamaan kannat kattoon tai krakan olalle.
2. Fiilistelyhetkiin. Tätä kuuntelen, kun haluan unohtaa kaiken muun.
3. Minun Lauluni. Joku henkilökohtainen kappale.
4. Tehosoitto. Tällä hetkellä eniten repeatilla pyörivä biisi.

 

Tunnelmannostattajani

Fiilistelyhetkiin (Moni laittaisi tähän jotain hidasta, mutta mä en olekaan moni muu..:) Taas tässä on kyse siis nimenomaan tästä biisistä tämän bändin esittämänä. Vaikka onkin coveri, mutta tää on kaikista paras. DVD:llä on itseasiassa vielä parempi versio Provinssirockissa vuonna nakki nauhotettuna (siis 1999), mutta taitaa mennä jo vähän pikkutiedolla brassailuksi ja YouTubesta löytyi vain huonoilla äänillä oleva versio tästä vedosta.

Tähän olisi kyllä voinut vetää melkein kaiken tän orkesterin tuotannon lukuunottamatta Dark Light -levyä. (Ihan kakkalevy, en edes omista.)

Minun Lauluni (Omituinen ilmaisu)

Tässä sama vielä liveversiona 2008 esitettynä, tuossa albumiversiossa kun tuo kuva ei hurmaa. Ei niissä bändiläisissä kyllä mitään katseltavaa ole livenä, mutta liikkuvaa on jostain syystä tällä vuosituhannella miellyttävämpi katsella. Robert Smith on levinnyt uskomattomiin mittasuhteisiin viime aikoina, mutta tukka on edelleen samassa mallissa. Kuvitelkaa, tämä laulajasetä on kulta-aikoinaan määritellyt monen gootinkin musiikkimakua...

Tehosoitto (Tää vaihtelee kyllä toosi usein)

 

Tähän vikaan olisin kyllä voinut heittää Negativen koko Karma Killer -levyn, mutta se olis vissiin ollu huijausta. Enkä voi tunnustaa tykkääväni hittibiiseistä.

Oikeestaan mä nyt kyllä huijaan. Laitan toisenkin Tehosoiton, nimenomaan tämä liveversio.

No niin. Siinä on kuunneltavaa. Hiljaisella on aika turha yrittää ja se on sitten voivoi, jos tietokoneessa on paskat kajarit ;) Nupit kaakkoon vaan, varsinkin Cure kuulostaa aina paremmalta kovalla kuunneltuna. Mietin tätä vielä ja Minun lauluni ja Fiilistelyhetkiin voivat oikeastaan vaihtaa paikkaakin, eli kummatkin sopii kumpaankin.

Ihana tehtävä!! Tulin niin hyvälle mielelle.

Haastan siis.. iik! Kenet?!? Mulla on yllättävän vähän blogia pitäviä kavereita, kaikki notkuu Facebookissa. :) Eli haasteen saavat siis Jenni L, Kati F ja Elina I. Kiitos ja anteeksi..

---

Sitten muihin asioihin.

Tässä elämässä on nyt ollut niin suuria mullistuksia, että ei ole meinannut pieni Outi pysyä perässä. Mietinkin tässä monta päivää, että miten asiaa tänne kommentoin ja tulin tulokseen, etten pui sitä lainkaan. Kiinnostuneet ovat tervetulleita kysymään suoraan allekirjoittaneelta. Kaikki on kuitenkin vallan hyvin :)

Nyt viikonlopun suunnitelmissa on Helsingin reissu ja Jutan kanssa mennään katsomaan James Bluntia Hartwallille. En tiedä yhtään, mitä odottaa, mutta mielenkiinnolla... Kiitos Jutta lipusta!

Sunnuntaina vuorossa Vermon erikoiskisat ja tuomarikoulutusta. Sen jälkeen sitten varmaan enemmän heppa-asiaa.