Hujahtipa tässä taas aikaa, enkä ehtinyt kirjoittaa mitään. No, asia korjautunee.

En ole vielä saanut Elinalta niitä Hallan näyttelykuvia. Villakoirafoorumilla oli kuitenkin kuvia Hallastakin, ja niitä lupa käyttää. Tässä Fanni Häkkisen ottamia kuvia.

1623948.jpg

Ja Elinan kanssa

1623950.jpg

Oli tuokin tallikoiranturjake nättinä edes hetken, sitten se meni taas paskakasaan pyörimään, eikä enää voisi kuvitellakaan samaksi koiraksi ;)

Freydirin kanssa on ollut taas oikein mukavaa, hain sen kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kotiin ja nyt ollaan palauteltu normaaliin elämään. Heti jo lauantaina kampesin kyytiin ja tässä viikon aikana olemme jo laukkailleet ja olleet kerran Tiinan tunnillakin. Pätkittäin se menee jopa hyvin, toisinaan se menee todella huonosti. Nyt eletään niiden hyvien pätkien voimalla.

Tiinan oppien mukaan nyt harjoitellaan ympyrän pienentämistä sekä suurentamissa käynnissä, töltissä, ravissa niin, että asetus pysyy koko ajan sisäpuolelle. Haastavaa.

Oikea laukka on edelleen heikompaa ja tänään juoksutin sitä apuohjien kanssa. Kyllä se oikeaankin laukkasi, mutta huonosti. Jostain syystä oikea takanen ja vasen etunen ovat välillä hiukan epäpuhtaita liikkeessä. Asiaa selvitellen ja lihaskuntoa parannellen. Saattaa olla, että kysäisen eläinlääkäriltä asiaa, kun pitää sellainen maanantaina Geysirille kutsua. Ajattelin katsotuttaa sen veriarvot, josko laihtumisen syy selviäisi.

Eilen oli matkalla mielenkiintoinen karavaani. Siirrettiin Geysirin pihatto Jäppilään. Ei ole monella hevosella maallista omaisuutta, mutta Geysir omistaa oman mökin ja nähtävästi antaa nyt Kvikan asua siinä alivuokralaisena. Sen verran hyvin ovat toimeen keskenään tulleet. 4 x 3 metrinen sekä 3,1 metriä korkea mökki siis nostettiin kaivinkoneella liinojen avulla ilmaan ja traktori peruutti lavetin alle. Sitten matkattiin Mikonniemestä Siikamäkeen ja pudotettiin Villa Geysir kyydistä. Joku lehtimyyjä soitti mulle matkan aikana ja kysyi, että onko huono hetki? Tuumasin, että ei. Perässä ajaa traktori ja hevosen pihatto. :)

Näin siirtyy mökki ja mökki siirtyy näin...


1624017.jpg

1624040.jpg

Ei mennyt puolta tuntia siihen, että saatiin Villa Geysir nostettua traktorin lavalle ja päästiin matkaan. Kyllä ammattilaiset osaa.

Huomenna, sunnuntaina, on muuten meidän oman paikalliskerhon perustamiskokous! Siitä lisää ensi jaksossa.