Monta kertaa olen jo perustanut tänne oman blogin, mutta koskaan en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa sinne mitään. :D Nyt ehkä on hyvä hetki aloittaa. Varsinkin, kun nyt pitäisi oikeastaan tehdä töitä...

Nyt tuntuu myös siltä, että on jotain kirjoitettavaakin. Nelijalkaisten määrä perheessä on taas normalisoitunut, ja hevosia on taas kaksi. Olihan siinä viikko väliä, että olin onnellinen yhden hevosen omistaja. Glóa siis muutti Espooseen huhtikuun alussa ja tilalle tuli puolitoista viikkoa sitten 8-vuotias kimoruuna Freydir.

On muuten mahtavaa ratsastaa hevosella, joka on hyvin koulutettu. Tuossa päivänä eräänä kokeilin, että osaisikohan se etuosan- ja takaosakäännöksiä yhtään. Ei nimittäin ollut edellisen omistajan kanssa mitään puhetta. En yhtään tiedä, onko mun avut oikeat noille etuosankäännöksille (eli siis etuosa kääntyy ja takaosa pysyy paikallaan). No kokeilin, ja kas kummaa, se osasi molemmat ja ihan puhtaasti. :) Oli kyllä ratsastajan naama näkkärillä. Myös vastalaukka pienellä ympyrällä sujuu, tosin minun puoleltani vahingossa.

Käytiin viime viikonloppuna ensin Hallan kanssa koirahierontakurssilla ja seuraavana päivänä Freydirin kanssa hevoshieronnassa. Ennen hierontaa ratsastelin Repellä hiukan ja en voi kuin ihmetellä sen hermoja. Tölttäilin muina "miehinä" ison kaivinkoneen vierestä ja kaiken maailman paalikasojen välistä, eikä poni reagoinut lainkaan. Hyvä vaan.

Halla ei oikein ymmärtänyt sen koirahieronnan päälle. Sen mielestä olisi ollut paljon kivempaa riekkua ympäriinsä muiden koirien kanssa. :D

Korvat on kipeänä. Laitoin toissapäivänä kolmen millin levityskorut korviin edellisten kaksimillisten jälkeen. Sanotaanko näin, että sattuu ihan pirusti. ;)


1533656.jpg

Freydir frá Djúpadal
Tässä mennään toista kertaa uudessa kotipaikassa uudenuutukaisella hevosella.

1533659.jpg

Halla näyttää tallikoira Pimulle tassunpaikan. Pitäisihän sen olla toisinpäin, sillä Halla on viisikuukautta ja Pimu viisi vuotta.

1533664.jpg

Loppuun vielä Geysiristä kuva vuodelta 2006. Tämä on meidän perheen rokkitähti ja maailman paras hevonen. Nyt jo 18-vuotias satunnaisesti kärttyinen vanha Ukko isolla Uulla.

Kuva-arvoitus liittyen Geysirin kuvaan. Ketä suomalaista rokkitähteä Geysir muistuttaa? Eikä edes kovin etäisesti... ;)