Miten se on mahdollista, että heti, kun ajattelee kirjoittavansa tänne jotain, ei muista enää mitään, mitä piti kirjoittaa. Johan tuli sivulauseita. :)

Olen tehnyt suurensuuren päätöksen. Aion myydä Geysirin syksyllä. Hui kamala, koskaan ei pitäisi sano ei koskaan. Olin pitkään sitä mieltä, että Ukosta en luovu, mutta jos sille saan hyvän ja mielellään tutun kodin, niin miksi ei. Kunhan pihatto-olosuhteet ovat kunnossa ja hoito "kriteereiden" mukaista. Ja mun pitää saada käydä sitä katsomassa ja joskus jopa ratsastamassa ;) Katsotaan, huoliiko kukaan uusi omistaja tällaista vanhaa ja tosi aktiivista entistä omistajaa vaivoikseen.

Todellakin, Peräkylän Passiseura järjestelee nyt ensimmäisiä kilpailujaan ja niiden on tarkoitus olla 21.9. Välimäen tilalla. Hyvät harjoituskilpailut pyritään järjestämään. Ensi vuotta pidetään silmällä ja aiomme koota pienen "kisajärjestäjän käsikirjan", jollaista voimme käyttää ihan oikeissakin kisoissa pohjana. Toimin itse kilpailujen johtajana, ja palautetta ja parannusehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Olisihan se mainiota kilpaillakin, mutta katsotaan nyt, saanko mitään ponia pepun alle.

Nyt soi pitkästä aikaa Michael Jacksonia, Beat it ja Smooth Criminal. Hyviä kisabiisejä... :)

Katsoin muuten kuluneella viikolla telkkarista ihan vahingossa Skins - liekeissä -sarjaa. Ihan huippu! Piti kattoo päivitystä Youtubesta, kun en ole ekoja jaksoja kerennyt katsoa.