Jaujaujau!

Päivityksestä on taas hetki, mutta asiaa niin pirusti. Kävin Islannissa, oli super ja kuvallisen kertomuksen voi kurkata Sivut-osiosta. Paikallinen jäätelö ja dippikastikkeet ovat muuten parhaita!

Tällä hetkellä oma hevosmäärä on aika vähäinen ja kumpikaan ei ole ratsunani. Täytyy siis ratsastella muiden hevosia. ;) Maanantaina sain kokeilla jotain uskomatonta. Ratsastin Thrymurilla. Ei pystynyt viheltämään, kun hymyilytti koko ajan niin paljon. Ja lujaa mentiin. Ravin nostossa meinasi käydä niin kuin sarjakuvissa. Ratsastaja jäi ilmaan istumaan, kun heppa lähti alta. Mukana kuitenkin pysyin ja luulin hetken osaavani ratsastaa. Niin helppoa se oli. Tahtoo uudestaan!

Tammoja on astutettu jo useamman kerran, parin viikon päästä odotellaan ultrauksia. Tein Kvikalle tilauksen Thrymurin värisestä mustasta varsasta valkoisella leveällä läsillä. Samanlaisella, kuin Kvikalla. Ai, miten niin tuttu väri... lukaise matkakertomus.

No okei, se on oikeasti kimo. Ei se pysy mustana. Yritin huijata itseäni väriskaalassa.
_____________________________________________________________________

Nyt olen viettänyt laatuaikaa Hallan kanssa ja välillä kotonakin sohvalla lokoillen. Harvinaista huvia. Heinää tehtiin viime viikolla vesisateessa ja huomenna yritän mennä vielä pöyhäisemään loppuja, josko nekin saisi sieltä ylös. Traktorilla ajaminen on kivaa. Heinähommien jälkeen paneudun urakalla tallin loppuun rakentamiseen ja sen jälkeen sen myymiseen. Sitten alkaa kesähommat olemaan paketissa.

Kirjoittaminen kutkuttaa taas niin pirusti. Josko sitä saisi jotain aikaankin, kun on sitä aikaa. Ilman hevosia. Outoa.